Moldeveggen

Moldes klatrevegg ble bygd i 2007 og ligger i Træffhuset i Moldelivegen 80. Her finner du buldrevegger, opptil 15 meter høye vegger for tauklatring, treningsareal og barneområder.

I tauveggen er det seks autobelayer (automatiske sikringsmaskiner), som gjør at du kan klatre helt til topps i veggen uten sikringserfaring. Moldeveggen byr på en super aktivitet for hele familien!

 

Til Moldeveggen

 

 

Moldes nye klatrevegg

Romsdal Tindegruppe har store planer for innendørs klatring i Molde. Ved årsskiftet 2022/23 åpner den nye Moldeveggen i Grandfjæra. Den blir cirka ti ganger større enn anlegget i Træffhuset! Snart får alle som liker klatring et enda bedre tilbud i Molde! 

Åpningstider

Klatresenteret er åpent hver dag!
Se nettsidene for åpningstider

Adresse

Træffhuset i Molde, Moldelivegen 80

Bestill time

Vil du klatre, book klatretime her

Nytt klatresenter - Norconsult

 

Ny klatrevegg på vei

Etter 14 år på Træffhuset bygger vi nå et senter med totalt 2500 kvm gulvflate,  som har plass til absolutt alle! Molde får nå et topp moderne klatresenter med panoramautsikt til Romsdalsalpene, godt inneklima, god belysning, endeløse buldrevegger, treningsarealer, egen café, sosiale soner og en diger tauvegg! Et anlegg der både barn og voksne på alle ferdighetsnivåer finner glede og utfordringer.
 
Romsdal Tindegruppe er en idrettsklubb. Grunnen til at vi får til dette er dugnadsinnsatsen fra våre medlemmer som er lagt ned over mange år!
Våre sponsorer
AxessGroup-Logo Altrad-Linjebygg-1 Sparebanken logo Platoulogo